

Barnet Safer Communities Partnership Board (SCB)

Date:	Friday 24 th January 2014	
Time:	2.30pm to 4.30pm	
Venue:	Committee Room 1, Hendon Town Hall, The Burroughs, London, NW4 4AX	

Agenda

	Item	Led by
14:30-14:35	Item 1:	Cllr Longstaff (Chair)
(5 minutes)	Introductions	Cabinet Member for Safety and Resident Engagement
14:35-14:40	Item 2:	Cllr Longstaff (Chair)
(5 minutes)	Minutes and actions from last meeting	Cabinet Member for Safety and Resident Engagement
14:40-15:00	Item 3:	Kiran Vagarwal
(20 Minutes)	Progress on delivery of Barnet's Safer Communities Strategy 2011-2014	Head of Community Safety Barnet Council
15:00-15:15	Item 4:	Peter Clifton
(15 minutes)	Performance Dashboard	Barnet Community Safety Team
15:15-15:35	Item 5: Partnership priority - Offender Management	Kiran Vagarwal
(20 minutes)	Progress report and proposal for future delivery	Peter Clifton Barnet Community Safety Team
15:35-15:45	Item 6: Partnership priority – Burglary	Dr Simon Harding
(10 minutes)	Progress update (Action from last SCPB) – Verbal	Middlesex University Department of Criminology
15:45-15:55	Item 7: Keeping Young People Safe	Duncan Tessier
(10 minutes)	Update from Youth Justice Matters Board (Standing agenda item)	Assistant Director, Early Intervention and Prevention Family Services Delivery Unit Children's Service Barnet Council
15:55-16:10	Item 8: Progress Update on Barnet's Safer	Julie Pal
(15 minutes)	Neighbourhood Panel (Action from last SCPB)	Chief Executive Officer CommUnity Barnet
16:10-16:20	Proposed forward plan:	Kiran Vagarwal
(10 minutes)	Meeting: April 2014	_
	Performance – focus on community confidence	
	 Strategic Crime Needs Assessment emerging priorities 	



	LONDON BORCOGN
	Domestic Violence and Violence Against Women and Girls (VAWG)
	Drugs and Alcohol
	Annual report of the SCPB
	Refreshed Terms of Reference for the SCPB
	Meeting: July 2014
	Anti-social Behaviour - Introduction of the new
	powers and impact
	Development of the 2014-17 Community Safety
	Strategy
	A communication plan for SCPB
16:20- 16:30	AOB
(10 minutes)	
16:30	Meeting Close

